dilluns, 8 d’octubre del 2012

Perills a les xarxes socials

Hola Bloggers,

Avui a classe hem parlat del poder que poden arribar a tenir les xarxes socials, per això us volem dir que vigileu amb el que publiqueu i on ho publiquen. Us deixem aquest video i aquest podcast per que vegeu els perills que poden comportar les xarxes socials.






8 comentaris:

  1. Jo estic en contra de les xarxes socials com ara el Facebook. No m'agraden perquè la teva informació personal i fotos estan exposades a una gran quantitat de gent i no saps mai que podrien fer amb les teves dades o fotos. Per comunicar-me prefereixo aplicacions com ara el Whatsapp, ja que trobo que és molt més discret i íntim que el Facebook, Tuenti, Twitter, etc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és veritat, molta gent no és conscient de que tot el que tu penjes està exposat a tothom! Gràcies per comentar!

      Elimina
  2. Quan et fas la teva pròpia conta de facebook, tuenti... Acceptes unes condicions que estan escrites i nosaltres passem de llegir-les. Si lleguissim totes les condicions, ningú tindria facebook. Llavors la culpa majoritària és de nosaltres i no culpa de les companyies que t'ofereixen aquests serveis.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó, molts cops no som conscients del que acceptem, s'hauria de vigilar més! Gràcies per vistar el nostre bloc!

      Elimina
  3. Creec que per raons com aquesta s'hauria de donar més informació, als joves sobretot, sobre les condcions que acceptem alhora de entrar en aquestes xarxes socials, per exemple a les classes d'etica o d'informatica.

    ResponElimina
  4. Realment ara mateix aquest és un tema molt important, hi ha molt jovent en aquest món sense ser conscients del "perill" que córrer la seva identitat. Crec que s'hauria d'informar més sobre aquet tema!

    ResponElimina
  5. Es veritat! S'haurien de fer xerrades informatives i ja des de ben petits.

    ResponElimina