dilluns, 22 d’octubre del 2012

Eines interessants: Kidrex i Symbaloo

Hola bloggers, 

Avui us volem presentar dues eines que hem trobat interessants i útils, i les voldriem compartir amb vosaltres. 
 

La primera té a veure amb els temes que hem tractat aquest dies de Seguretat a Internet i Ciberassetjament. Com sabem, a internet hi ha molts continguts que no són aptes pels nens i que poden trobar molt fàcilment, per això hauríem de vigilar quines pàgines web visiten, una eina que ens pot ajudar a controlar això, és aquest cercador per nens, KidRex. Aquest cercador té uns filtres que eliminen els resultats perillosos o inadeqüats i que prioritzen els resultants més interessants per als més petits.



 

La segona és symbaloo, et permet organitzar totes les eines online que utilitzes més, així tens un accés més directe i ràpid a elles. Nosaltres ja l'hem provat, us deixem aquí el nostre symbaloo.
 
 

Esperem que us hagin agradat i us serveixin d'ajuda!




 

7 comentaris:

  1. hola noies! trobo molt interessants aquestes dues eines, per una banda crec que és important protegir els nens de les recerques perilloses i inadeqüades ja que comporten molts riscs i per l'altra el symbaloo, no sabia que existia, però m'ha agradat i trobo que pot ser de molta utilitat.
    Seguiu així!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó. Amb navegadors com aquests els pares ja poden estar més tranquils, ja que és un cercador que pot ajudar a protegir els infants dels perills d'internet.

      Elimina
  2. Està molt bé el KidRex, s'haurien de fer més eines com aquesta per poder fer de l'ús d'internet un lloc més segur pels nens.
    El symbaloo també és una bona eina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, si hi haguessin més programes com aquest internet seria un món més segur, i sobretot pels infants, els quals en són els més vulnerables.

      Elimina
  3. Hola!Moltes vegades els nens petits accedeixen a internet sense protecció i prevencions de pàgines webs que contenen imatges o notícies que parlen de violència o sexe, cosa que es molt inapropiada per certes edads. Espero que molta gent miri aquest blog, segur que molts pares es quedaràn satisfets amb aquest buscador que protegeix la seva innocència. Molts ànims^^

    ResponElimina
  4. Pensem com tu! De ben segur que els pares agrairan molt aquesta eina.

    ResponElimina
  5. I am really surprised by the quality of your constant posts.You really are a genius, I feel blessed to be a regular reader of such a blog Thanks so much..Plz Visit My Blog-
    Onlinekaj.com
    Mobile-price-bd.com
    অনলাইন বয়স ক্যালকুলেটর | Boyos Calculator Online

    ResponElimina